Veganskt och glutenfritt café i Sigtuna
Hey Lucie!
Catering

Catering

Vi erbjuder ett brett urval av välsmakande hemlagad vegansk och glutenfri mat som tillagas med mycket passion och kärlek i vårt lilla kök. Vi använder bara råsocker eller sötar våra desserter med dadlar och använder bara naturliga ingredienser. Vår mat ger dig den energi din kropp behöver utan överdriven användning av socker eller fett.

Om du planerar en fest, är värd för ett evenemang eller vill njuta av vår välsmakande mat på ditt kontor, skulle vi vara glada att kunna erbjuda dig vår catering. Förutom vår veganska och glutenfria mat kan vi arbeta runt i stort sett alla allergier eller intoleranser hos dina gäster för att göra vår mat njutbar för alla.

Du kan beställa allt från chiapuddingar, smoothiebowls, sallader, smörgåsar och soppor till läckra tårtor, raw-desserter och till och med hela tårtor. Skicka gärna dina önskemål till oss eller be oss om förslag. Vi kan leverera till den plats du väljer inom 20 km eller packa allt så att du kan hämta det. Kontakta oss gärna för en detaljerad meny och ett personligt erbjudande på kontakt@heylucie.se.